TABLA PERFORATA , TABLA EXPANDATA , TABLA AMPRENTATA , PRODUSA DE RMIG A/S
TABLA PERFORATA
utilizari si aplicatii

Pentru a beneficia de toata gama de produse perforate va rugam sa transmiteti prin intermediul paginii de contact o solicitare care sa cuprinda:

  • Tipul perforatiei
  • Dimensiunile perforatiei
  • Pasul perforatiei
  • Grosimea tablei
  • Dimensiunile tablei
  • Cantitatea dorita
 

Catalog general


Tabla perforata alimentatie
 

RMIG produce site de înaltă calitate pentru ca procesarea Dvs. să fie mai eficientă – şi vă furnizăm întotdeauna şi consiliere profesionistă în alegerea modelelor şi a materialelor de perforare pentru a optimiza procesul şi costurile Dvs. Design-ul sitelor afectează fluxul de aer – iar fluxul de aer afectează direct ritmul de uscare. Putem realiza la cerere orice design, în funcţie de cerinţele Dvs.

Produsul RM Perfocon îl puteţi obţine exclusiv de la RMIG şi prezintă orificii special concepute pentru a permite ieşirea uşoară a particulelor din sită – chiar şi prin orificii mici în material gros. Un produs unic, pentru a obţine rezultatul perfect în procesul de morărit. Tehnici speciale de producţie permit unei plăci să fie realizate cu o grosime de multe ori mai mare decât diametrul orificiului. Oferim RM Perfocon în variante de oţel moale, galvanizat şi inoxidabil.

Tabla perforata Tabla perforata

 

 

 

 

Materialele perforate sunt folosite pe scară largă în industria alimentară, datorită gamei lor largi de calităţi utile. Cea mai evidentă cerere din industria alimentară este gradul înalt de igienă, pe care materialele perforate sunt mai mult decât apte să le îndeplinească. Materialele perforate sunt, de asemenea, puternice, au capacităţi termice importante, ceea ce le transformă în soluţii utile pentru o gamă largă de aplicaţii în industria alimentară.

Soluţiile perforate la dimensiunile date sunt ideale pentru curăţare, încălzire şi aburire în mediile specifice producţiei de alimente. Deci, indiferent dacă este vorba de tăvi de copt, conveiere pentru curăţirea cerealelor sau pentru ingrediente, toate materialele noastre perforate pot fi realizate la cerere pentru aplicaţii specifice care să răspundă exact cerinţelor clientului.

Tabla perforata Tabla perforata Tabla perforata

e-mail office@comert-industrial.ro , tel 0249410333, fax 0349816386 , mobil 0742990226 ; 0770432344