TABLA PERFORATA , TABLA EXPANDATA , TABLA AMPRENTATA , PRODUSA DE RMIG A/S
TABLA PERFORATA
utilizari si aplicatii
DOCUMENTATIE TEHNICA
 

Catalog general


Tabla perforata arhitectura -----studii de caz
 


  

 

Indiferent dacă un design pentru iluminat trebuie să fie funcţional sau să asigure efecte decorative, materialele perforate de la RM sunt ideale pentru utilizarea în aplicaţii pentru iluminat. Prin procesele noastre de mare precizie, fără bavuri, şi cu opţiunile de finisare pe care le oferim, materialele noastre perforate furnizează un produs de înaltă calitate pentru obţinerea unor soluţii de iluminat atractive.

Tabla perforata Tabla perforata Tabla perforata

Conceptul nostru de Emoţie Urbană a transformat panourile parasolare funcţionale în opere de artă, concepute cu simţ estetic. Fie în design-ul de noi clădiri, sau în reamenajarea unei clădiri existente, parasolarele asigură o atracţie arhitecturală de calitate cu funcţionalitate de limitare a luminii solare. Conceptele de parasolare permit pătrunderea unor cantităţi diferite de lumină în clădire, iar personalul nostru de vânzări tehnice va fi fericit să vă ajute să alegeţi cele mai bune modele, materiale şi finisări. Sau, dacă preferaţi, de ce să nu luaţi în consideraţie metalul expandat …?

Tabla perforata Tabla perforata Tabla perforata

Vă puteţi imagina efectul unei balustrade perforate incorporate în ultimul Dvs. proiect? În calitate de cel mai mare producător şi furnizor de metal perforat din Europa, RMIG vă poate ajuta să vă realizaţi viziunea, fără limite

Tabla perforata Tabla perforata Tabla perforata

Emoţia Urbană de la RMIG captează pasiunea pentru un design urban creativ, oferind tehnologii şi materiale inovatoare, ceea ce nu poate fi exemplificat mai bine decât prin modul în care abordăm faţadele. RMIG vă poate ajuta să vă realizaţi cele mai ambiţioase proiecte arhitecturale. Indiferent dacă este o faţadă perforată, amboasată sau amprentată, sau o combinaţie a acestor opţiuni, vă putem ghida cu privire la beneficiile şi aspectele practice legate de producerea design-ului dvs. Nu doar perforăm, dar şi tăiem, curbăm, modelăm şi ne asumăm responsabilitatea pentru toate finisajele importante, de ex. aplicarea de pulberi, galvanizare etc. Sau poate aveţi nevoie într-adevăr de un produs din metal expandat?

Tabla perforata Tabla perforata Tabla perforata

Plăci perforate pentru tavane din oţel, oţel inoxidabil şi aluminiu pot fi furnizate conform unor criterii de performanţă atât funcţională cât şi estetică pentru tavane în clădiri noi sau reamenajate. Toate aceste materiale pot fi vopsite, anodizate sau polizate (în funcţie de caz). Avem posibilitatea de a perfora şi materiale pre-vopsite.

Tabla perforata Tabla perforata Tabla perforata

e-mail office@comert-industrial.ro , tel 0249410333, fax 0349816386 , mobil 0742990226 ; 0770432344