TABLA PERFORATA , TABLA EXPANDATA , TABLA AMPRENTATA , PRODUSA DE RMIG A/S
TABLA PERFORATA
utilizari si aplicatii

Pentru a beneficia de toata gama de produse perforate va rugam sa transmiteti prin intermediul paginii de contact o solicitare care sa cuprinda:

  • Tipul perforatiei
  • Dimensiunile perforatiei
  • Pasul perforatiei
  • Grosimea tablei
  • Dimensiunile tablei
  • Cantitatea dorita
 

Catalog general


Tabla perforata procesare
 

Procesele noastre foarte exacte de perforare furnizează modele de perforare fără bavuri care pot fi dimensionate pentru a răspunde necesităţilor speciale ale pieţei. Indiferent dacă este vorba de un model de perforaţie cu suprafaţă mare sau de un model de perforaţie cu diametru mic, ne putem adapta producţia pentru a satisface cerinţele exacte conform solicitărilor actuale din această industrie.

Tabla perforata Tabla perforata

Materialele perforate pot da toleranţe ferme în timpul producţiei lor şi sunt, de asemenea, foarte potrivite pentru utilizarea în medii sterile.

Avem o experienţă considerabilă în satisfacerea tuturor cerinţelor. Vă rugăm să ne contactaţi pentru mai multe informaţii.

 

 

 

Perforarea are numeroase utilizări în sectorul petrochimic, de la aplicaţii specifice industriei, precum filtrarea, la prospectări de petrol şi gaze, precum şi aplicaţii mai generale precum căi de acces în staţii de procesareNatura corozivă şi periculoasă a multor produse chimice face ca standardele superioare de producţie practicate de RMIG să fie esenţiale. Datorită experienţei noastre vaste în construcţii şi furnizării de materiale perforate specializate pentru industria petrochimică, am dezvoltat o gamă largă de soluţii din materiale perforate pentru o varietate de aplicaţii precum:Sisteme de forare
Procese de filtrare;Căi de acces şi balustrade; Pardoseli; Site de siguranţă; Sisteme de placare pentru clădiri

Tabla perforata Tabla perforata Tabla perforata

Avem o vastă experienţă în furnizarea de servicii pentru industria apelor uzate, producând site mari şi fine potrivite pentru tratarea apelor fie industriale fie municipale. Materialele noastre perforate asigură un flux mare precum şi o mai mică rezistenţă şi sunt folosite pe scară largă în producerea de benzi rulante şi site cu perii. Expertiza noastră în controlarea calibrării asigură toleranţe strânse atât pentru materiale cât şi pentru dimensionarea perforaţiilor care permit o mare acurateţe în obţinerea marginilor critice ale sitei. În plus, sitele noastre perforate sunt folosite pentru a controla cursul apei pe parcursul retenţiei apelor din furtuni în reţele combinate de canalizare. Acest fapt permite separarea eficientă prin reţinerea solidelor în fluxul rezidual şi eliminarea necesităţii de manipulare a sitei.


e-mail office@comert-industrial.ro , tel 0249410333, fax 0349816386 , mobil 0742990226 ; 0770432344